Starity

Kanye West több százezres ajándékokat vásárolt Kimnek

2012. szeptember 27. 08:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár egyáltalán nem sajnálja a pénzt, ha szerelme születésnapjáról van szó.

hirdetés
Kanye West több százezres ajándékokat vásárolt Kimnek

Kim Kardashian jövő hónapban tölti be 32. életévét, de kedvese, Kanye West már most szervezedik. A rapper a The Sun jelentései szerint eddig több mint egymillió dollárt költött a valóságshow-sztárra.

„Kim igazán le van törve amiatt, hogy betölti a 32-t, két sikertelen házasság van mögötte és nincs gyermeke, így Kanye szeretne valami nagyon különlegeset. Ráadásul ez az első születésnapja, mióta egy párt alkotnak” – ecsetelte egy informátor, aki azt is elárulta, hogy Kanye egy lányra sem költött még ennyit pénzt, hiszen ezúttal nem ismer megállást az ajándékok vásárlásával kapcsolatban.

A férfi Pin Cay-t (PIC – Turks- és Caicos-szigetek) választotta az ünneplésre. Felkérte egy ottani ötcsillagos szálloda séfjét, hogy főzzön rájuk. Emellett rengeteg designer-cuccot vásárolt és egy rózsaszín gyémánt karkötővel is meg fogja lepni Kimet, sőt rendelt egy KK-feliratos Prada-táskát is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek