Starity

Ártatlannak vallotta magát Amanda Bynes

2012. szeptember 27. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma állt bíróság elé Amanda Bynes, mindkét cserbenhagyásos balesetében ártatlannak vallotta magát. Amennyiben az esküdtszék bűnösnek találja, az egykori gyereksztárra egy év börtön is várhat.

hirdetés
Ártatlannak vallotta magát Amanda Bynes

Egyelőre csak két vádpontban, az áprilisi, illetve az augusztusi cserbenhagyásos balesetokozásokról kellett ma a bíróságon nyilatkoznia Amanda Bynes színésznőnek. A sztár mindkét esetben ártatlannak vallotta magát – tette közzé a TMZ.

A hírportál tudósítója szerint a vád képviselői az első esetet vádemelés javaslata nélkül zárták le, ám a második vád után újra megnyitották az aktát. A Los Angeles-i városi ügyész később mindkét balesetért vádat emelt az egykori gyereksztár ellen.

Amandának legközelebb október 19-én lesz jelenése a tárgyalóteremben. Amennyiben elítélik, egy év börtönnel is számolnia kell. Amanda további vádemelésekre is számíthat, hiszen a befolyásoltság alatti vezetésével egyelőre még nem is foglalkozik a hivatal, továbbá az elmúlt hónapban kétszer is rajtakapták, hogy bevont jogosítvánnyal vezette a kocsiját.

A sztár barátai továbbra is aggódnak a lány állapota miatt, és bár Amanda bizonygatja, hogy nincs vele semmi baj, bizarr viselkedése miatt alig egy hete kitették a szűrét a fitnessteremből, ahová járni szokott, és stábja is otthagyta, mondván, ügyfelük egész egyszerűen beszámíthatlan lett az elmúlt időszakban. Úgy tűnik, Amandának a börtön helyett inkább orvosi segítségre lenne szüksége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek