Starity

Angelina Jolie nem hepatitises

2012. szeptember 27. 21:09   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kimerült Angelina Jolie a halálos hepatitis C-fertőzés jeleit mutatja, az aggódó barátok pedig attól tartanak, hogy a törékeny szépségnek életmentő májátültetésre lesz szüksége – harsogja az amerikai National Enquirer legújabb számának címoldalán.

hirdetés
Angelina Jolie nem hepatitises

A szenzációhajhász és légből kapott történeteiről elhíresült bulvárlap szerint Angelina Jolie immáron csupán 43 kilót nyom, nemrégiben idegösszeomlást kapott, és az esetek többségében gyógyíthatatlan májbetegség klasszikus tüneteit produkálja.

A lap aggódó „közeli ismerősökre” hivatkozva azt állítja, hogy a színésznő egykori kicsapongó életvitelének köszönhetően fertőződött meg a betegséggel.

Természetesen folytathatnánk a sort további „ismeretlen forrásoktól” származó idézetekkel, ennek azonban semmi értelme, ahogyan a hepatitis C-fertőzésről szóló pletykának sem.


A National Enquirer címlapja, rajta a szándékosan nyúzottnak ábrázolt Angelina Jolie-val

Ahogyan a Gossip Cop is megírta, a színésznő soványsága ezer más, kevésbé komoly vagy halálos betegség tünete is lehet, arról nem is beszélve, hogy a túlhajszolt, stresszes életmód és a fáradtság is okozhat ilyen problémákat. Angelina folyton úton van – két héttel ezelőtt még Jordániát, Libanont, Törökországot és Irakot járta, hogy szíriai menekülteken segítsen –, egy súlyos betegségben szenvedő ember azonban aligha volna képes ennyire aktívan tevékenykedni.

Összességében véve tehát a bulvárlap által közölt tények hamisak, és minden valóságalapot nélkülöznek. A fertőzés csupán spekuláció, amelyet a színésznő évtizedekkel ezelőtt folytatott hedonista életmódjával próbálnak alátámasztani, ezzel még népesebb olvasótáborra szert téve.

Egy, a Jolie-Pitt családhoz közel álló ismerős azt mondta a Gossip Copnak, hogy az Enquirer sztorija száz százalékig kitaláció.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek