Starity

VV Annamari az öngyilkosságot fontolgatja!

2012. szeptember 28. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az összeomlás szélén áll VV Annamari. Munkahelyéről eltanácsolták, barátja kirúgta, miután a Blikk megszellőztette, hogy keresetkiegészítésként pénzért árulja szexuális szolgáltatásait.

hirdetés
VV Annamari az öngyilkosságot fontolgatja!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Egy nap alatt rommá vált az élete a Való Világ egykori játékosának, aki jogi segítséget kért, mert úgy gondolja, most már túl messzire mentek az újságírók. Mint arról beszámoltunk, a Blikk lebuktatta VV Annamarit, amint egy szexpartner-kereső oldalon hirdeti magát Klaudia álnéven, állításukhoz pedig hangfelvételt is csatoltak bizonyítékként.

A fura lány élete a cikk megjelenése után egy csapásra tönkrement. Állítása szerint kirúgták a munkahelyéről, a barátja pedig dobta, azt pedig még nem tudja, hogy unokaöccsét milyen attrocitások fogják érti másnap. Már azon gondolkozott, hogy véget vet az életének, mert ugyan korábban is jelentek meg róla negatív cikkek, de ezt már képtelen feldolgozni.

„Kevesebb mint egy nap alatt teljesen rommá zúzták az életemet. Teljesen a padlóra kerültem – kezdte Annamari. – Most tényleg az összeomlás szélén állok, sok mindent elviseltem már mióta belekeveredtem a média forgatagába, de ez most egy olyan dolog, amit már én sem bírok józan fejjel elvilseni. Őszintén elmondom megfordult a fejemben, hogy egyszerűen kiugrok az ablakon, és véget vetek ennek az egésznek!” mondta a könnyeivel küzdve az RTL Klub riportjában.

Annamari ügyvédhez fordult, hogy tisztára moshassa magát, és nem titkolt szándéka elérni, hogy a becsületsértő cikket közlő lapot felelősségre vonják. Ügyvédje tanácsára egyelőre nem nyilatkozik arról, hogy igazak-e a pletykák, de elmondta, hogy valóban készültek róla pikáns képek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek