Starity

Shia Labeouf is lehordta a robotos filmet

2010. július 27. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shia Labeuof a napokban kijelentette, hogy egyáltalán nem tetszett neki a második epizód a Transformersből. Rém laposnak titulálta Michael Bay filmjét.

hirdetés
Shia Labeouf is lehordta a robotos filmet

Úgy tűnik nem csak Megan Foxnak nem tetszett Michael Bay filmje. Most a másik színész, Shia Labeouf is a nemtetszésének adott hangot. Szerinte a Transformers kettő egyszerűen lapos, nem volt benne semmi értelmes történeti szál, mert az egészet a látványra építették.

"Egyszerűen nem volt benne szív és lélek, ezért hiába volt látványos a film, nem fogta meg a közönséget annyira, amennyire hittük!"

A film tényleg látványosra sikeredett, trükkökből nem volt hiány, de abban igazat kell adni Shia-nak, hogy az alaptörténet tényleg elveszett valahol a robotharcok között. Ennek ellenére a fiatal színész a harmadik részben is visszatér megbodogtatni a női szíveket, kivéve persze ha nem dobják ki a produkcióból, mint előző partnernőjét Megan Foxot. 

Mint tudjuk Mr. Bay rosszul viseli a kritikákat...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek