Starity

Lady Gaga fellép Madonna turnéján?

2012. szeptember 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop hercegnője meghívta Lady Gagát MDNA nevű turnéjára, ugyanis új álma, hogy énekelhessen az általa olcsó utánzatnak kikiáltott énekesnővel.

hirdetés
Lady Gaga fellép Madonna turnéján?

Alig egy hónapja tört ki kisebb botrány, amiért Madonna olcsó utánzatnak nevezte Gagát, ugyanis úgy véli, az Express Yourself című slágerét újította fel a Born This Wayben. Ennek ellenére most azt szeretné, hogy együtt lépjenek fel az MDNA nevű turnéja során.

Gaga író-producere, Vincent Herbert nyilatkozott a meghívással kapcsolatban: „Madonna épp most hívta fel Gagát, hogy énekeljen vele a Yankee Stadionban. A menedzsere kapcsán ért el minket, nincs más vágya, mint az énekesnővel fellépni.”

Madonna annyira szeretne a Paparazzi énekesnőjével egy színpadra lépni, hogy meg is ígérte neki, hogy jótékonysági munkáját pénzzel támogatja. Sajnos azonban a huszonhat éves világsztár annyira elfoglalt saját ügyei miatt, hogy nem tudta elfogadni az ajánlatot, így a fellépés időpontja egyelőre bizonytalan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek