Starity

Jazzalbumot készít Lady Gaga

2012. október 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint a Lady belekóstol a nyolcvanas évek jazzébe, Tony Bennett-tel ugyanis közös albumot tervez.

hirdetés
Jazzalbumot készít Lady Gaga

A Judas énekesnője korábban már dolgozott együtt (a The Lady is a Tramp során) Tony Bennett-tel, a dal helyet is kapott a Duets II című albumán, és annyira élvezték a közös munkát, hogy úgy fest, egy komplett albumot dobnak a piacra.

Tony a Rolling Stone magazinnak nyilatkozott a tervekről: „Felhívott, és azt mondta, jazzalbumot szeretne készíteni velem. Azonnal igent mondtam. Alig várom, hogy elkezdődjenek a procedúrák, mert, bár sokan nem tudják, Gaga fenomális jazzénekes!”

Tony már dalszövegírót is választott magának, ám nem árulta el, kiről van szó. „Nem fogom megemlíteni a nevét, nem akarom, hogy bárki hasonló munkába kezdjen, mint mi. Nagyszerű zenészről van szó, alábecsült, ám híres, de nem annyira, mint Gershwin vagy Porter.”

A 86 éves énekes azt is elmondta továbbá, szeretne közös fellépéseket Lady Gagával, de fogalma sincs arról, mennyire férne bele az elfoglalt napirendjébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek