Starity

Miley Cyrus a legesélyesebb Bonnie Parker megformálására

2012. október 01. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke színész-énekesnő lehet a Lifetime új minisorozatának főszereplőnője, melyben a híres bűnözőpáros Bonnie-ját alakíthatja.

hirdetés
Miley Cyrus a legesélyesebb Bonnie Parker megformálására

A Lifetime/History-csatorna egy négy részből álló minisorozatot tervez a 30-as évek leghíresebb amerikai bűnözőpárosáról, Bonnie Parkerről és Clyde Barrow-ról (a róluk szóló filmek közül a 67-es, Faye Dunaway főszereplésével készült verzió a legsikeresebb). A projekt női főszerepére a Deadline jelentései szerint a Hannah Montana egykori sztárja, Miley Cyrus indul a legnagyobb eséllyel.

A produkció vezető producerei Craig Zadan és Neil Meron lesznek, a forgatókönyvet pedig John Rice és Joe Batteer készítették el.

A fentebb említett producer páros a Bonnie & Clyde-sorozat mellett egy Anna Nicole Smith életéről szóló filmet is szeretnének elkészíteni, mely szintén a Lifetime képernyőjén lenne először látható, akárcsak a novemberben bemutatásra kerülő, Liz Taylor életéről szóló alkotás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek