Starity

Natalie Portman lehet a következő First Lady

2012. október 01. 18:06   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katie Holmes, Blair Brown, Jeanne Tripplehorn, Jaclyn Smith, Jacqueline Bisset, Jill Hennessy és Sarah Michelle Gellar – ők azok a színésznők, akik egyszer már Jackie Kennedyként tündökölhettek.

hirdetés
Natalie Portman lehet a következő First Lady

Natalie Portman jelenleg is tárgyal a közelgő, Jackie Kennedyről szóló dráma készítőivel – jelentette a Deadline. Az Oscar-díjas színésznőt a Fox Searchlight kereste meg a film főszerepének ajánlatával. Az újabban szőke fürtöket viselő híresség egyelőre nem mondott igent a forgatókönyvre – ami állítólag nagyon elnyerte a tetszését –, és mindaddig halogatni is fogja a döntést, amíg le nem hull a lepel a rendező kilétéről.

Nemrég még úgy hírlett, a produkciót Darren Aronofsky fogja rendezni, Jacqueline-t pedig Rachel Weisz kelti majd életre, azonban szakításuk idő előtt pontot tett közös együttműködésük végére.

A Noah Oppenheim által írt alkotás egyébként kimondottan a First Ladyről fog szólni. A történet az elnök, John F. Kennedy meggyilkolása utána kezdődne, és azt mutatná be, hogy viseli a tragédiát Jackie, illetve helyet kapna benn a temetés és az azt megelőző előkészületek is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek