Starity

Letartóztatták Paris Hilton új pasiját kedvese leszbicsókjáért

2012. október 01. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris Hilton újra hallat magáról. Miután leszbikus csókot váltott egy másik lánnyal, Paris új fiúja, River Viiperi verekedésbe keveredett és letartóztatták.

hirdetés
Letartóztatták Paris Hilton új pasiját kedvese leszbicsókjáért

Paris Hilton megint gondoskodott arról, hogy a bulvársajtónak legyen miről írnia.

A TMZ információi szerint az örökösnő új barátja, River Viiperi oldalán mulatott egy Las Vegas-i nightclubban, amikor a nemrég homofób kijelentést tévő botrányhősnő leszbikus csókcsatába bonyolódott egy másik nővel. A 21 éves River nagyon felháborodott kedvese akcióján, és összetűzésbe került először a Parisszel enyelgő nővel, majd annak védelmére kelő barátjával. A sértett férfi elmondása szerint ez egy óriási vitába, majd verekedésbe torkollott, amely során Viiperi úgy beverte a képét, hogy csúnyán megsérült és orvosi ellátásra volt szüksége.

A férfi a biztonsági személyzet segítségét kérte, a rendőrség pedig tettlegesség gyanúja miatt letartóztatta a modellt. A féltékeny Viiperit a helyszínen kihallgatták, majd elengedték.

Lehet, hogy Paris Hiltonnal járni izgalmas dolog, de úgy tűnik, aki őt választja, a botrányokat sem kerülheti el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek