Starity

Kim nem akar nagy felhajtást 32. születésnapjára

2012. október 02. 07:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hamarosan 32. életévét betöltő Kim Kardashiannak bejött az élet: siker, pénz, csillogás, a legszebb ruhák, sőt a szerelem is rátalált. Vajon mégis mire vágyhat még születésnapi ajándékként kedvesétől?

hirdetés
Kim nem akar nagy felhajtást 32. születésnapjára

„Egy legújabb generációs mobiltelefonra. Az iPhone 5re!” – mondta Kim mosolyogva egy rendezvényen. A szépség állítása szerint párjának, Kanye Westnek remek ízlése van, s ért a nők nyelvén: meglepte már Kimet egy kocsival, luxustáskákkal, de még Párizsba is elrepítette őt a divathetekre.

A Kardashian-lány minden luxus ellenére viszont idén nem vágyik hatalmas partira, melyet minden évben rendezni szokott Las Vegasban, csupán a közeli barátaival és a családtagjaival szeretne ünnepelni.

„Nagyon sokat dolgozom, az elkövetkezendő 2-3 hónapom tele van, csupán pár nap szabadság jut a számomra, ezért szeretnék kicsit visszavonulni a születésnapomon. Nem igazán érdekel, hogy 32 éves szülinapi partim, csak a családommal szeretnék együtt lenni, idén semmi nagy durranást nem szeretnék” – árulta el Kim, annak ellenére, hogy a sajtó már világgá kürtölte Kanye ajándékait.

Ha már a munkánál tartunk, Kim és Kourtney Kardashian jelenleg Floridában tartózkodik, hogy leforgassák a „Kourtney & Kim Take Miami” című valóságshow legújabb szezonját – ami 2013 januárjában fog debütálni az amerikai E! csatornán.

„Már most nagyon el vagyok fáradva, pedig csupán 1 hete forgatunk! – sóhajt fel Kim. – Most éppen azon vitatkozunk, béreljünk házat, vagy ne béreljünk, esetleg maradjunk inkább egy hotelben, ami elég bajos Kourtney-nak és a gyerekeinek, a kicsi Penelopénak és Masonnek is. Mindketten az édesanyjukkal szeretnének lenni egész nap, ám nekünk közben a show-t is kell forgatni... Szóval az egész tök fárasztó. Ez a legjobb szó, amivel jellemezni tudom a napjaimat” – nyilatkozta Kim

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek