Starity

Kate Middleton: felül semmi után most alul semmi

2012. október 02. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate Middleton nagy felháborodást keltő topless fotói után újabb botrányos fényképeket közölt egy pletykamagazin, amelynek tanúsága szerint a hercegné nemcsak a bikinifelsőjétől vált meg.

hirdetés
Kate Middleton: felül semmi után most alul semmi

Nemrég kerültek nyilvánosságra Katalin cambridge-i hercegné fotói, amint levette a bikinifelsőjét és félmeztelenül napozott férjével, William herceggel egy franciaországi nyaralóban. Érthető módon a brit királyi családot felháborította és megrázta az eset – vajon mit fognak ahhoz szólni, hogy újabb fényképek kerültek elő, amelyeken a hercegnő a bugyijától is megvált a teraszon?

A dán magazin, „Se og Hør" mutatta be az új, még botrányosabb fotókat – múlt pénteken nagyjából hetven paparazzi felvétel jelent meg Kate és William intim pillanatairól. A magazin főszerkesztője azzal védekezett, hogy egy pletykalapnak kötelessége nyilvánosságra hozni ilyen, A-kategóriás hírességekről készült egyedülálló fényképeket.

Kate Middleton teljesen meztelenül? Hogyan történhetett ez meg? A harmincéves hercegnő egyszerűen annyira naív volt, hogy nem számított arra, hogy egy békés, falakkal körülvett nyaralóban sem pihenhet és napozhat háborítatlanul. Remélhetőleg mostantól óvatosabban viselkedik és megválogatja, hol szabadul meg a ruháitól.

Kíváncsian várjuk, vajon milyen lépést tesz a királyi család, hogy megvédje a kissé felelőtlenül viselkedő hercegnőt a további paparazzó-támadásoktól és hogy megbüntesse azokat a túlságosan lelkes pletykamagazinokat, amelynek főszerkesztői habozás nélkül leközölték az intim fotókat, cseppet sem tartva tiszteletben egy királyi felség magánélethez való jogait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek