Starity

November közepén érkezik Alina Devecerski debütáló albuma

2012. október 02. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immáron hivatalos, hogy novemberben érkezik Alina Devecerski debütáló albuma. A svéd énekesnő ma posztolta a beharangozó videóját YouTube-csatornájára.

hirdetés
November közepén érkezik Alina Devecerski debütáló albuma

Idén tavasszal robbant nagyot Alina Devecerski neve, a Flytta På Dej című dalát a nyár slágerének harangozták be, s végül hetekig vezette a svéd kislemezeladási-listát, a klubok egyik legkedveltebb dala lett. A siker pedig folytatódott nyár elején, amikor a második kislemeze, a Jag Svär megjelent, hasonló fogadtatásban részesült, mint a bemutatkozó dala.

Harmadik kislemeze, amely az Ikväll skiter jag i allt címet kapta, már nem ért el akkora sikereket, ám Alina karrierje megállíthatatlanul ível felfelé: végigkoncertezte a nyarat, most pedig hivatalos, hogy megjelenik debütáló albuma is. A korong az EMI Music gondozásában lát napvilágot november 19-én, a címe pedig Marathon lesz. Addig valószínűleg megjelenik még egy kislemez, avagy az utóbbi kettő valamelyikéhez klip készül, hisz eddig csak a Flytta På Dejnek van kisfilmje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek