Starity

Selena Gomez visszatér a varázslókhoz

2012. október 03. 07:07   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez visszatér a szerephez, ami híressé tette. A Disney-csatorna közleményben erősítette meg, hogy a Varázslók a Waverly helyről televíziós film 2013 elején fog debütálni.

hirdetés
Selena Gomez visszatér a varázslókhoz

Justin Bieber imádnivaló barátnője ismét Alex bőrébe bújik az új varázslófilmben, ahol a Russók Olaszországba utaznak, hogy találkozzanak rég elveszett rokonaikkal. Csakhogy a lány véletlenül megidéz egy varázslatot, ami által létrehozza saját maga gonosz és jó verzióját. Hoppá!

A Varázslók a Waverly helyről sorozat amerikai fináléja ez év januárban volt, és 11,3 millió nézőt vonzott a képernyők elé.

Miután véget ért a sorozat, Selena hírneve nem hagyott alább, sőt, csak még népszerűbb lett. Három aranylemeze van, egy dupla-platina kislemeze, valamint még számtalan arany és platina kislemeze, rajongóinak pedig azt üzenete, hamarosan szeretne visszatérni a zeneiparba egy teljesen új nagylemezzel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek