Starity

Íme, az idei Victoria's Secret Fashion Show sztárfellépői

2012. október 04. 14:02   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A december 4-én megrendezésre kerülő Victoria's Secret-bemutatón Bruno Mars, Rihanna és Justin Bieber szolgáltatják a talp alávalót – tudatja a Twitter és a People.

hirdetés
Íme, az idei Victoria's Secret Fashion Show sztárfellépői

Bár még messze van december 4-e a divatvilág apraja-nagyja már most Victoria's Secret Fashion Show-lázban ég. A közelmúltban fény derült néhány modell nevére is, akik már biztos résztvevői a neves show-nak, de a fellépők kilétét mindezidáig homály fedte.

Taylor Swift is az esélyesek között volt, ám pár napja a Victoria's Secret hivatalos Twitter-oldalán és a People magazin online hírportálján is megerősítették a hírt, miszerint ez évben Bruno Mars, Rihanna és Justin Bieber teszik tiszteletüket a nagyszabású divatbemutatón.

A Victoria’s Secret évről évre igyekszik a legexkluzívabb előadókat meghívni a szokásos, év végi show-jukra. Eddig olyanok hírességek léptek színpadjukra, mint a Black Eyed Peas, Justin Timberlake, Katy Perry vagy Usher, tavaly pedig Kanye West, Jay-Z és Nicki Minaj szolgáltatta a zenét a divateseményen.

Egyes értesülések szerint már a próbákat is elkezdték az alig két hónap múlva megrendezésre kerülő divatbemutatóra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek