Starity

A Gossip Girl stílusikonjai: akkor és most

2012. október 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A divat folyton változik. Így, ami egyszer divatos volt, azt ma már biztosan nem mondanánk annak. De ezek a színésznők olyan bakikat ejtettek a Pletykafészek előtt, amit nehéz kitörölni az emlékezetünkből.

hirdetés
A Gossip Girl stílusikonjai: akkor és most

Bemutatjuk a Gossip Girl 10 legismertebb színésznőjét, akiknek a stílusáért megőrülünk. Mindig eltalálják a tökéletes ruhát, egy méregdrága meseszép lábbelivel. De vajon a tökéletes megjelenésüknek köze van a sikersorozathoz?

Blake Lively

Ő az a színésznő, akinek a stílusát nemcsak a rajongók, hanem egész Hollywood isteníti. De be kell vallani, hogy a 2005-ös Kids' Choice Awardson távol állt attól a „dívás és nőies” megjelenéstől, amit a 2012-es Savages premierjén képviselt. A hegyes orrú cipő, a bokalengetős nadrág, ami a térdénél ráadásul szakadt is, a kislányos póló – egyszerűen nem egy ilyen eseményhez, és nem Hollywoodhoz való.

Leighton Meester

Az Upper East Side királynője már 2003-ban is a bájosságával hódított, de az összhatás mégsem volt tökéletes. Mintha túrázni indult volna, de útközben eszébe jutott, hogy egy fontos eseményen várnak rá, de már nem maradt ideje átöltözni. Legalábbis az a borzalmas cipő erről árulkodik. Ellenben a 2012-es megjelenésével, ahol már igazi, kifinomult nőként volt jelent a vörösszőnyegen, egy alkalomhoz illő cipőben.

Taylor Momsen

Azért azt be kell vallani, hogy Taylornál aranyosabb kislány nem igen volt 2004 környékén. Az évek alatt viszont teljesen kinőtte kislányos imidzsét, és felnőtt nő lett belőle. Aki, néha túlzásokba esik, de ugyanakkor olyan nőies is tud lenni, mint a Marchesa 2012-es divatbemutatóján.

Jessica Szohr

A magyar származású lány 2007-ben beleesett az egyik legnagyobb divatbakiba. Melltartó nélkül lépett a fotósok elé, ráadásul a sportos szettjéhez nem igen illett a vörös magassarkú. Viszont idén már mindent eltalált: a ruha kiemeli alakját, nem eltakarja.

Kelly Rutherford

A mindig stílusos Van der Woodsen-anyuka 2000-ben még nem annyira volt tisztában a szó jelentésével, ezt is bizonyítja neon zöld felsője, a bővülő szárú farmerja és hozzá az arany magassarkúja. Egy kicsit sem hasonlít a 2012 Cannes-i Filmfesztiválon megjelent Kellyhez. Szerencsére.

Katie Cassidy

A szexi színésznőből senki sem nézte volna ki, hogy pár évvel ezelőtt, pontosabban 2005-ben így takargatta volna a testét. Hatalmas kabát, földig érő sállal és csizmával. Az évek során viszont rájött, hogy egy magassarkú és egy ízlésesen szexi piros ruha sokkal jobban áll neki.

Michelle Trachtenberg

A Gossip Girl gonosztevője 2005-ben még nem volt tisztában azzal, hogy egy Chanel-partira hogyan is kell felöltözni. Az biztos, hogy nem így. Az öltözéket még betudjuk annak, hogy mindenki hibázhat, na de a strandpapucs? Ellenben az idei megjelenésével, ahol teljesen úgy nézett ki, mint a modern hófehérke.

Joanna Garcia

A színésznő két megjelenése között pontosan nyolc év telt el. Ez idő alatt rengeteget fejlődött a stílusa. És volt is mit. Az 2004-es fotón az összhatás majdnem ugyanaz, mint Kellynél, csupán Joanna arany felsőt választott az arany cipőhöz. Azóta szerencsére elfelejtette az aranyat, és maradt a jól bevált koktélruhánál.

Tika Sumpter

Az Upper East Side üzletasszonya igazi stíluskaméleon. Van, amikor a fiúsabb, sportosabb darabokra, és van, amikor a nőiesebbekre esküszik. A 2007-es Emmy-díj-átadón megpróbálta összehozni a kettőt, sajnos nem járt sok sikerrel. A felül atléta, alul habos-babos szoknya párosítás senkinek sem nyerte el a tetszését. Idén is megpróbálkozott a fehér, sportosabb szettel és csodák csodájára, tökéletesen eltalált mindent.

Roxane Mesquida

A francia színésznő 2003-ban egy kicsit elvetette a sulykot, és nem tudni mit akart elérni ezzel a szereléssel. Talán azt hitte, a Moulin Rouge-ban van, nem pedig egy befolyásos eseményen. Az idei Velencei Filmfesztiválon azonban inkább a letisztult formákat képviselte, és a túlzásnak a közelében sem járt.

Az tény, hogy a 2000-es évekhez képest a divat rengeteget változott, de az is biztos, hogy a Gossip Girl sztárjainak stílusának a sorozat egy jókora löketett adott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek