Starity

10 kevésbé ismert ikerpár a sztárvilágból

2012. október 06. 12:12   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi a közös Scarlettben, Ashtonban, Gisele-ben, Kieferben és más sztárokban? Az, hogy van egy ikertestvérük!

hirdetés
10 kevésbé ismert ikerpár a sztárvilágból

Ha megkérdeznénk az emberektől, hogy ki jut eszükbe a sztár és az iker szavak hallatán, a legtöbben valószínűleg az Olsen ikreket mondanák. Pedig nem csak ők ketten ikrek a sztárvilgában, sőt: meglepődnél, mennyi híres sztárról nem tudhattad eddig, hogy van egy ikertestvére! Cikkünkből te is megismerkedhetsz kedvenceink titkos „másik felével”.

1. Scarlett és Hunter Johansson

Jó hírünk van: Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére! A rossz hír azonban az, hogy ikre nem éppen egy hasonlóan dögös hölgy, hanem egy jóképű fiatalember. Hunter Johansson ikernővéréhez hasonlóan szintén belekóstolt a színészet világába, ám hamar otthagyta a showbizniszt és helyette közösségszervezőként dolgozott Manhattanben. Részt vett többek között Barack Obama kampányának szervezésében is.

2. Michael és Ashton Kutcher

A Két pasi – meg egy kicsi sztárja, Ashton Kutcher is rendelkezik fiú ikerrel, méghozzá Michaellel, aki agyi bénultsággal született, és 13 évesen egy szívműtéten is átesett. Manapság Michael aktívan támogatja az agyi bénultság okainak kutatását, valamint járt már a Fehér Házban és a Kongresszuson is a Reaching for the Stars nevű alapítvány nevében.

3. Patricia és Gisele Bündchen

Nehéz lehet a világ egyik leghíresebb szupermodelljének ikernővéreként, de úgy tűnik, hogy Gisele Bündchen testvére, Patricia ezt jól viseli. A brazil szépség eleinte maga is színészkedett, végül pedig Gisele menedzsere lett. 2010-ben Patricia Brazíliában ment férjhez, Gisele pedig Patricia férjét, Tom Bradyt, valamint fiúkat, a kis Benjamint is elviszi magával az ünnepségekre.

4. Dan és Jon Heder

Jon és Dan Heder egypetéjú ikrek, a Utah állam beli Mormonban nőttek fel, és mindketten a Brigham Young University hallgatói voltak. A főiskola után Jon színészkedni kezdett és Dan is csatlakozott a szórakoztatóiparhoz. Többek közt a 2006-os Rém Rom egyik animátora is volt.

5. Alanis és Wade Morissette

Gondoltad volna, hogy Alanis Morissette-nek is van ikertestvére? Pedig igaz, és ő is az erősebbik nem tagja, a neve pedig Wade. Wade Morissette jógaoktatóként, terapeutaként és íróként dolgozik. Testvéréhez hasonlóan ő is dolgozott a zeneiparban, méghozzá indie rock stílusú albumokat kevert jógás behatásokkal. Namaste.

6. Kiefer és Rachel Sutherland

Kiefer Sutherland megmentette a világot Jack Bauerként a 24-ben, de Rachel Sutherland számára csupán a nagy bátyus volt. (Kiefer ugyanis hét teljes perccel idősebb.) Az ikrek Londonban születtek, miközben apjuk, Donald Sutherland éppen egy filmen dolgozott. Most Rachel a filmes utómunkálatok felügyelőjeként dolgozik a kamerák mögött.

7. Aaron és Angel Carter

A reality show-k követői akkor találkozhattak Aaron Carter ikernővérével, Angellel, amikor az E! csatorna műsorra tűzte a Carter családról szóló valóságshow-ját. Napjainkban Angel modellként dolgozik, valamint több reailty tévésorozat munkálataiban is részt vesz.

8. Jill és Jacqueline Hennessy

Jill Hennessy és ikertestvére, Jacqueline Kanadában születtek. Jill átlépte a határt, és olyan sorozatokban szerepelt, mint a Nyughatatlan Jordan vagy az Esküdt ellenségek, miközben Jacqueline Kanadában maradt és a Medical Intelligence műsorvezetője volt. A két barna szépség együtt dolgozott az 1988-as Két test egy lélek című filmben, valamint az Esküdt ellenségek egy epizódjában.

9. Marissa és Giovanni Ribisi

Újabb tehetséges család! Giovanni és Marissa Ribisi ugyanis mindketten sikeres színészek. Marissa olyan filmekben szerepelt, mint a Tökéletlen idők, az A Brady család, vagy a Pleasantville. 2004-ben hozzáment párjához, Beckhez, akitől később két gyermeke is született: egy Cosimo nevű fiú és egy Tuesday nevű lány.

10. Joel és Benji Madden

Rengetegen abban a tévhitben élnek, hogy a Good Charlotte Joelje és Benjije szimplán testvérek, pedig valójában egypetéjű ikrek. Jelenleg Joel Nicole Richievel él boldog házasságban (két gyermekük és születtet, Harlow és Sparrow), míg Benji a The Voice Ausztrália egyik mentoraként igen elfoglalt ember.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek