Starity

Szakított egymással AnnaLynne McCord és Dominic Purcell

2012. október 06. 11:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 902010 szőke szépsége és a Szökésből ismert színész szakítottak egymással – így egy újabb celebpár bomlott fel a szinglik táborát erősítve.

hirdetés
Szakított egymással AnnaLynne McCord és Dominic Purcell

Sokakat meglepetésként érte tavaly nyáron az a hír, miszerint a 90210 című sorozat üdvöskéje, AnnaLynne McCord és a Szökés egyik főszereplője, Dominic Purcell egymásba gabalyodtak, és megtalálták a szerelmet.

A páros sok szempontból is érdekesen alakult, hiszen nem elég hogy csaknem 18 év korkülönbség van kettőjük között, Dominic négygyermekes családapa, így az akkor 24 éves lány rajongói nem nézték túl jó szemmel a körülményeket, de ők bebizonyították, hogy valóban szeretik egymást, hiszen rengeteg kép készült romantikus randikról és csókokról.

A szerelmi idillnek azonban most vége szakadt, hiszen bennfentes információk szerint a páros útjai – barátságban ugyan – de különváltak, amiben állítólag nagy szerepe volt annak, hogy AnnaLynne két testvérét, Angelt és Rachelt is mostanában jegyezték el.

„AnnaLynne még nem sietteti a házasságot, viszont a nővérei eljegyzései miatt egy kicsit átértékelte, máshogy nézi a saját kapcsolatát. Dominic jobban szerette őt, mint ő a fiút. És ezt ő már a kezdetekkor tudta – mondta az egyik ismerős a Us Weekly-nek.

A pár 15 hónapig volt együtt, de semmi haragot nem éreznek a másik iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek