Starity

Will.i.am suliba küldi a gyerekeket

2010. július 28. 09:09   |   Szerző: Meeko

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Black Eyed Peas frontembere fontosnak tartja az oktatást, ezért eldöntötte segít néhány hátrányos sorsú kissrácnak és ösztöndíjat biztosít a számukra.

hirdetés
Will.i.am suliba küldi a gyerekeket

Ismét egy adakozó sztár a láthatáron.Talán már megszokhattuk, hogy a hírességek általában az éhezőkön, vagy az árvákon segítenek.Will azonban egy egészen új dologgal rukkolt elő, hiszen ő az oktatást akarja megrefolmálni.Mindezért csupán egy estét kell végigcsinálnia, amit dj-zéssel tölt.

Egy interjúban ezt nyilatkozta:

"Számoltam egy kicsit és rájöttem, hogy három gyereket ebből suliba tudok küldeni. Egy dolog az, hogy elérsz valamit az életben - megvan a saját lakásod, vagy házad, vagy kocsid - és mindent megtartasz magadnak. De ekkor igazából nem értél el semmit. Az igazi az, ha valamit elérsz és azzal segítesz. Nézed a híreket: Obama beszél az egészségügyről, ott van az Al Qaeda, a gazdaság, de senki sem beszél az oktatásról. És ez nagyon ijesztő, mert nem akarhatjuk, hogy az ország tele legyen ostobákkal."

Will.i.am ráadásul nemcsak az ösztöndíjat biztosítja a szerencsés kiválasztotaknak, hanem a suli végeztével egy jó kis állást is a sztár menő cégénél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek