Starity

Kialakult az X-Faktor 2012 legjobbjainak mezőnye

2012. október 08. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este Keresztes Ildikó és Nagy Feró döntött arról, kikkel szeretnék folytatni az RTL Klub tehetségkutatóját, az X-Faktort. Ezzel véglegessé vált, kik jutottak be a legjobb 12 produkció közé.

hirdetés
Kialakult az X-Faktor 2012 legjobbjainak mezőnye
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Keresztes Ildikó az idén a 28 év felettiek kategóriáját kapta. A döntésben, hogy ki jusson tovább a Mentorok Házából az élő show-ba, Fehér Balázs, a Carbonfools együttes frontembere segített neki. Egy szentendrei házban fogadták az énekeseket.

„Nekem kiegyensúlyozott, magabiztos énekesekre van szükségem” – mondta Ildikó, majd nyilvánosságra hozta a döntését.

Lass Bea, Kovács László Stone és Zámbó Krisztián jutott be ebből a kategóriából a legjobb 12 produkció közé.


Fotó: RTL Klub / Sajtoklub / Bársony Bence

Nagy Feró Molnár Tamással, az Anti Fitness Club énekesével, több, egykori X-Faktor felfedezett dalának szövegírójával a budapesti Buddha Barban igyekezett a legjobb megoldást választani. A csapatok között az idén minden eddiginél erősebb volt a mezőny.

„Olyan csapatokra vágyom és olyanokkal szeretnék együtt dolgozni, amelyek minden alkalommal meg tudnak lepni” – vallotta be Nagy Feró.

Ezek után a P.J.Z-t (Csonka Tamás, Csikja Richárd), a Like-ot (Barnicskó Valéria, Gubik Petra, Molnár Szulita) és a Spiritet (Lőkös Kinga, Galambos Péter, Kelemen Örs) viszi magával az élő show-kba.


Fotó: RTL Klub / Sajtoklub / Bársony Bence

Szombaton Geszti Péter, mentorsegédjével, Tiszttartó Titusszal egy Duna-parti villában várta a mentorházba jutott hat versenyzőt, akik közül hosszú vívódás után választotta ki azt a hármat, akiket magával visz az élő show-ba.

„Mindent összevetve végül is inkább a kockázatosabb utat választom, mert az engem jobban érdekel egy kicsit” – indokolta a döntést a mentor, így Oláh Gergő, Szabó Dávid és Fehér Zoltán döntősök a fiúk közül.


Fotó: RTL Klub / Sajtoklub / Bársony Bence

Malek Miklós és már jól bevált mentorsegédje, Tóth Gabi feladata az volt, hogy rendhagyó módon hét lány közül válassza ki azt a hármat, akik jövő szombaton bizonyíthatnak. A nagyon erős mezőnyből Malek Miklós a mentorház első estéjén nem is tudott döntést hozni.

„Ma este biztos nem tudom eldönteni. Szerintem alszom rá egyet és holnap kiderül, hogy mi lesz” – fejezte be a napot a mentor.

A másnap meghozott döntése értelmében Csobot Adél, Antal Tímea és Kvaka Andrea azok a tehetséges versenyzők, akik a hét lány közül bekerültek az élő show-ba.


Fotó: RTL Klub / Sajtoklub / Bársony Bence

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek