Starity

Lady Gaga is a színpadon dobta ki a taccsot

2012. október 09. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég Justin Bieber a koncertje kellős közepén hányt a színpadra. Úgy tűnik, Lady Gagának ezt is űberelnie kellett, ő is a színpadra hányt – nem is egyszer.

hirdetés
Lady Gaga is a színpadon dobta ki a taccsot

Lady Gaga megállás nélkül dolgozik és keveset alszik. A Mother Monster elárulta, a legtöbb éjszaka csak négy-öt órát alszik, és keveset eszik alakja megőrzésének érdekében. Barcelonában meg is lett az egészségtelen életmód eredménye: 25 ezren nézték végig élőben, ahogy Pocak kiszökik.

Éppen a The Edge of Glory számot énekelte, amikor elkapta a hányinger. A színpadról nem szeretett volna lefutni, így inkább ott végezte el a dolgát. A felvételen látszik, hogy táncosa eléggé meglepődik, amikor a világsztár továbbra is táncol, miközben négyszer egymás után is elhányja magát.

Ugyanígy járt nemrég Justin Bieber is, aki szintén a színpad kellős közepén hányta el magát, majd hátraszaladt egy kis szüntet tartani. Az extrém énekesnő profizmusát mutatja, hogy ő nem menekült le a színpadról, hanem tovább folytatta a show-t, mintha semmi nem történt volna.

Gaga az eset után Twitteren és Facebookon is írt rajongóinak: „Imádkozom azért, hogy ezt a show-t senki nem látta, de ha mégis, akkor csak halkan kacag. Nézzétek meg a videót, hogyan is dobom ki a taccsot Barcelonában. Ezt hívják rutinnak anyukám!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek