Starity

Chris Brownnal és T-Painnel arat sikereket a Wisin Y Yandel

2012. október 10. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Wisin Y Yandel nemrég ismét elérte az első helyet a latin dalok eladási listáján. A sikert ezúttal a Chris Brown és T-Pain közreműködésével készült Algo Me Gusta De Ti érte el.

hirdetés
Chris Brownnal és T-Painnel arat sikereket a Wisin Y Yandel

A Wisin Y Yandel évek óta nagy sikereket arat a tengerentúlon, hiszen sorra adják ki kislemezen jobbnál-jobb dalaikat. A szenzációs közreműködők sem maradhatnak el dalaikból, ugyanis olyan előadókkal dolgoztak együtt eddigi karrierjük során, mint például Enrique Iglesias, Jennifer Lopez, vagy éppen Chris Brown és T-Pain. Utóbbi két előadóval énekelték fel a Something About You című felvételt, amelynek spanyol változata is készült Algo Me Gusta De Ti címmel.

Mindkét változat óriási siker, utóbbinak pedig a latin dalok eladási listáján az első helyet is sikerült elérnie nemrég, amellyel olyan sikerdalok sorába állt be, mint a Me Entas Tentando, a No Me Digas Que No (amely Enrique Iglesias Euphoria című albumának egyik kislemezdala), a Tu Olor, vagy éppen a Jennifer Lopezzel készített Follow The Leader.

A sikeres duónak ez a tizedik olyan szerzeménye, amelynek sikerült vezetnie az említett eladási listát, és akkor még szót sem ejtettünk a többi sikerdalról, amelyeknek szintén sikerült előkelő helyen végezniük a listán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek