Starity

Jessica Biel a tökéletes nő Justin Timberlake számára

2012. október 11. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legalábbis a közeli ismerősök szerint mindenképp így van, hiszen a színésznő képes úgy szórakozni, mint egy srác.

hirdetés
Jessica Biel a tökéletes nő Justin Timberlake számára

Az egykori 'N Sync-tag, Lance Bass kedden, a Los Angeles-i JW Marriottban adott interjút a US Weeklynek. A férfi az idei AMA-jelölésekkel kapcsolatban jelent meg a helyszínen, de a Coca-Cola Red Carpet LIVE! online műsorát is ő fogja vezetni a gála előtt. Azonban a magazinnak nem a díjátadóval, hanem egy másik, hasonlóan várt eseménnyel kapcsolatban nyilatkozott, ami pedig nem más, mint a Timberlake–Biel-esküvő, mely a pletykákkal ellentétben még mindig várat magára.

„Szerintem Justin már 14 évesen kész volt megnősülni. Mindig is reménytelenül romantikus és szerelmes volt. Csodálatos és nagyon hosszú kapcsolatai voltak. Soha nem volt olyan, aki hébe-hóba randizik egy lánnyal. Ő egy kapcsolatember.”

„Beszél a kosárlabdáról, a fociról és iszik veled egy sört – ez az, amire szüksége van Justinnak: szüksége van valakire, akivel úgy tud együtt lógni, mint egy sráccal – mondta Bass Jessicáról. – Egy kicsit sem öregedett. Az első filmes munkámként a 7th Heavenen dologztam, vele, és én azóta teljesen máshogy nézek ki.”

Valóban, Biel remekül néz ki, és egy cseppet sem fog rajta az idő, ám ez csak egy a sok dolog közül, ami miatt Justin annyira ragaszkodik hozzá. „Ő egy nagyon, nagyon, nagyon különleges személy. Plusz, igazán nagyon dögös”– kezdte a sztár, aki nem sűrűn beszél magánéletéről, ám ezúttal kivételt tett és új filmje, a Trouble With the Curve sajtótájékozatóján mesélt a múltról és szerelmükről.

„Semmi csillogó nem volt abban, ahogy összejöttünk. Tulajdonképpen nagyon nem volt Hollywood-szerű folytatta Timberlake, aki 2007 januárjától jár Biellel. Találkoztunk, és beszélgettünk. Utána megkérdeztem a barátom, vajon felhívhatom-e és elhívhatom-e randira. A barátom felhívta Jessicát, és ő igent mondott, így én is felhívtam őt. Régimódiasan csináltam – telefonon. Ez olyasmi, amit a mostohaapámtól és a nagyapámtól tanultam – van egy dolog, az úgynevezett lovagiasság, aminek nem kell kihalnia az internet születésével. Én úgy látom, ha elhívsz egy lányt egy randira, azt csak olyan módon jó csinálni, hogyha közben hallja a hangod. Elég kitartónak kellett lennem azért, hogy igent mondjon. De van egy óriási, ám előnyös makacsságom, így ha akarok valamit, ragaszkodom hozzá. Szóval a végén beleegyezett.”

A pár tavaly decemberben jegyezte el egymást Wyomingban, melyet csak januárban, az énekes-színész nagymamája erősített meg a sajtónak. Bár ez a majdnem hat év számukra sem telt zökkenőmentesen, a végén mégis egymás mellett kötöttek ki, melyet Justin a következőkkel indokolt: „Van pár szabályunk a kapcsolatunkban. Az első, elérem, hogy úgy érezze, megkap mindent. A második, hagyom neki, hogy a maga módján csináljon mindent. És ez eddig működik.”

A legénybúcsúját Las Vegasban kezdő, majd Mexikóban folytató híresség szerint a tökéletesen működő házasság titka a csapatmunkában rejlik. De fontos az együttérzés és a türelem is, mert e kettő nélkül hosszú távon szinte lehetetlen kijönni a másikkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek