Starity

Jennifer Aniston hajápolókba fektetett

2012. október 12. 08:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóbarátok sztárja lett a Living Proof legújabb partnere. Bár a siker nem garantált, Jen mégis úgy érzi, egy valóban izgalmas és hiteles dolog része lehet.

hirdetés
Jennifer Aniston hajápolókba fektetett

A hajápolókat forgalmazó cég legújabb szóvívője és befektetője a 43 éves színésznő lett, aki beszáll az új termékek csomagolásainak megtervezésébe is. A kampány fotóit és kisfilmjét várhatóan novemberben készítik el.

„Hisszük, hogy a szépség és az ész a legjobb formula. Ő képvisel mindent, amit mi képviselünk a márkán keresztül” – magyarázta Jill Beraud vezérigazgató.

„Az évek során a hajam sok mindennek ki lett téve... haszárítók, hajvasalók, hajgöndörítők, festék, hosszabítások. A hajamat súlyos károsodás érte. Miután elkezdtem használni ezeket a termékeket, úgy éreztem, végre felfedeztem egy megoldást, ami mindennap beválik. Nem lehetek izgatottabb, hogy megoszthatom a világgal a Living Proofot” – mondta Jennifer Aniston, aki a We’re The Millers forgatásán fodrászával karöltve tesztelte az egyik terméket, amivel tökéletesen meg volt elégedve.


Fotó: Noel Federizo, Living Proof

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek