Starity

Lady Gaga ritka csemegével szolgált a Twitteren

2012. október 12. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő végre egy közös fotót töltött fel magáról és a barátjáról.

hirdetés
Lady Gaga ritka csemegével szolgált a Twitteren

Mindenki tudja, hogy Lady Gaga imád a reflektorfényben állni, tekintve a tényeket, hogy minden társadalmi eseményen megjelenik, és szívesen tölt fel magáról félmeztelen fotókat a több mint 30 millió követőjének örömére.

De a „Born This Way” énekesnője ezúttal egy ritka csemegével szolgált: ritkán jelenik meg nyilvánosan a barátjával, a színész Taylor Kinney-vel, akivel már több mint egy éve együtt járnak. Múlt éjjel azonban, Gaga nemcsak, hogy bulizni ment 31 éves kedvesével, de az egyik romantikus pillantukat meg is örökítette egy fotón, amit azonnal meg is osztott Twitteren.

A partin Kinney új NBC sorozatának, a „Chicago Fire” megjelenését ünnepelték. Úgy tűnt, hogy Gaga magára vállalta a szerepet, hogy népszerűsítse a műsort, mivel többször is csiripelt róla a Twitteren az este folyamán. „A pasim, Taylor a tévében lesz MA ESTE!!! A CHICAGO FIRE premierjén az NBC-n Amerikában. Szörnyecskék, meg akarjátok nézni velem, és közben csetelni?” – írta tegnap reggel.

Aztuán jöttek a fotók, amiket feltöltött Twitterre, közöttük az, amin Gaga megcsókolja Kinney arcát, miközben mellettük áll a férfi egyik kollégája, Jesse Spencer. Később, Gaga újratweetelte a barátja üzeneteit, amiket a férfi a hivatalos „Chicago Fire” oldalon írt, majd felhívta a figyelmet arra a tényre, hogy Chicago valódi polgármestere is megjelent a sorozatban. Végül megköszönte a rajongóinak, hogy megnézték az epizódot. „A stáb olyan keményen dolgozik és olyan jó barátok.”

Mivel Kinney-nek csak 36.000 követője van Twitteren, a műsornak pedig még 7.000 sincs, így elmondhatjuk, hogy Gaga támogatása bizonyára alaposan megdobta a nézettséget.

A párocska több mint egy éve randevúzgat és Gaga „You and I” című videoklipjének forgatásán találkoztak először 2011 júliusában. Májusban rövid időre szakítottak, de gyorsan össze is jöttek, és azóta teljes a boldogság. A nyáron látták a 26 éves énekesnőt, amint elvitte a pasiját az édesapja manhattani éttermébe (ezt a helyet vádolta a nemrégiben felszedett kilóiért) és néhány héttel később feltöltött a Twitterre egy fotót, ahol meztelenül fürdőzött Kinneyvel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek