Starity

Jövőre jelenik meg Dulce María következő lemeze

2012. október 13. 09:09   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dulce María következő nagylemezén dolgozik, mely a jövő év elejére várható. A dalok nagyrésze már megvan, úgyhogy nem kell sokat várni az új korongra.

hirdetés
Jövőre jelenik meg Dulce María következő lemeze

Már két éve annak, hogy az énekesnő kiadta első szóló albumát, az Extranjera Primera Partét, és egy évre rá megjelent ennek a lemeznek a folytatása is. A harmadik nagylemezre 2013-ig várniuk kell a rajongóknak, pontosan február 2-áig. Az album fele már elkészült, a legtöbb számot maga az énekesnő írta. A korongot a Universal Music adja ki. A lemez címéről egyelőre nincs információ.

„100%-ig részt vettem az új album előkészületeiben – mondta büszkén Dul. – A lemez 100%-a én vagyok. Lényegében a szeretetről és a gyűlöletről szól, persze mindez egy kis humorral van fűszerezve. Ez lesz az eddigi legenergikusabb albumom, de nemcsak disco jellegű dalok lesznek rajta, persze ezek lesznek előtérben. Az összes dal intenzívebb lesz, mint eddig voltak” – tette hozzá.

Dulce María azt is elmondta, hogy különösen szívesen foglalkozott ezzel az új albummal, teljesen ráérett a feladatra: „Megtanultam egyedül lenni, egyedül építeni a karrierem. Így, hogy nem egy bandában énekelek, több felelősségem van, hiszen mindenben kivettem a részem: az album borítójának tervezésében és a dalok megírásában is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek