Starity

Nelly: „Nem tudtam, hogy drog van a buszomon”

2012. október 15. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nelly azt állítja, hogy fogalma sem volt arról, hogy a turnébuszán drogok és egy fegyver van.

hirdetés
Nelly: „Nem tudtam, hogy drog van a buszomon”

Nelly azt mondja, hogy ártatlan. A 37 éves rapper nyilatkozta ezt a TMZ Thursday műsorának, miután szerda este kábítószereket és egy fegyvert találtak a turnébuszában. „Értem, hogy a személyzetem egyik tagja egy szerencsétlen döntést hozott, amikor törvénytelen anyagokat hozott fel a buszra, ami miatt ma reggel letartóztatták” – mondta a TMZ-nek.

Az Associated Press szerint a hatóságok egy kis adag heroint, egy töltött fegyvert és nagyjából tíz kiló marihuanát találtak egy táskában a turnébuszon, amikor a járművet rutinellenőrzés céljából megállították a hírhedt nyugat-texasi határállomáson, Sierra Blanca közelében.

„Sem én, sem más, aki a buszon tartózkodott, nem tudott a döntéséről, hogy ezeket a dolgokat magával hozta – tette hozzá a Hot in Here énekese – Ezen a személyen kívűl mást nem vádoltak meg.”

Nellyt és az öt másik utast elengedték, miután egy férfi elismerte, hogy övé a fegyver és a kétféle kábítószer. A rapper egy sokkal személyesebb üzenetet írt a csütörtöki incidensről a Twitteren: ”Nem tagadom, pokolian dühös vagyok emiatt a sz*r miatt! Hogy valaki, aki veled dolgozik és akit több mint tíz éve a barátodnak nevezel, képes veszélyeztetni az életedet?!?”

”Ő nemcsak egy alkalmazott volt, hanem egy családtag – valaki, aki évek óta védte az életemet! – tette hozzá. – Nincs mentség arra, amit tett! Minden gondolatom most a családjáé és a gyermekeié!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek