Starity

Kelly Clarkson a barátjával dicsekszik

2012. október 15. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Since You've Been Gone aranytorkú pacsirtája végre boldog és szerelmes.

hirdetés
Kelly Clarkson a barátjával dicsekszik

Egy évvel ezelőtt, a 30 éves énekesnő egy interjúban őszintén beszélt a kapcsolatokról, arról, hogy még sohasem volt szerelmes és ezt azzal magyarázta, hogy képtelen arra, hogy valakit elég közel engedjen magához. Nos, mekkora változást tud okozni egyetlen év! Azóta fülig beleszeretett Brandon Blackstockba – és ezt nem is titkolja. Most azt mondja, hogy kincset talált a barátja személyében (aki egyébként tehetségkutató menedzser), és nem engedi el őt soha többé.

Egy interjúban, amit Ryan Seacrest műsorában adott a KIIS-FM-n, Clarkson megosztotta a hallgatókkal a történetét, hogyan találkozott Blackstockkal, aki az énekesnő menedzserének 35 éves fia, valamint Reba McEntire mostohafia. Akkoriban a férfi nős volt, de Kelly mégis azonnal vonzalmat érzett iránta. „Évekkel ezelőtt találkoztunk, amikor Rascal Flatts-szal dolgoztam és akkoriban ő intézte a turnéval kapcsolatos dolgokat – magyarázta. – Nem igazán tudtam, hogy ő a menedzserem fia és kicsit fura volt. Úgy voltam vele, hogy »Haver, meg kell ismernem azt a pasit«. Egy szobában voltunk, odajött és azt mondta, hogy ugyanabból a városból való, mint én, én meg úgy voltam, hogy »Oh össze fogunk házasodni«. Ilyen lány voltam. Amikor egyedülálló lett, készen álltam.”

Habár mindkettőjük családjában előfordult válás – és a férfi maga is nemrég vált el és két gyermeket nevel az ex-feleségével – Clarkson azt mondta, hogy a házasság benne van a pakliban, mindkettőjük számára, majd valamikor. „Furcsa, hogyan kerülsz bizonyos helyzetekbe – mondta. Lassan haladunk, és élvezzük egymás társaságát. Én olyan családból származom, ahol sok a válás, de egy napon megtörjük az átkot.”

A „Duets” sztárja, akinek jövő hónapban jelenik meg a legnépszerűbb dalait tartalmazó válogatásalbuma, azt mondja, hogy Blackstock – aki jelenleg Blake Shelton menedzsere – zeneileg is inspirálja. „Amint végre szerelmes leszel valakibe és kényelmesen érzed magadat vele, ettől sokkal jobban érzed magad a bőrödben – árulta el Seacrestnek. – Kényelmesebbé tesz, mint művészt. Magabiztosabbá tesz. Teljesen odavagyok érte – és ő ezt tudja.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek