Starity

Halállal sokkol a Pretty Little Liars halloweeni különkiadása

2012. október 13. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars készítői halálos Halloweennel lepik meg a sorozat rajongóit. Az ABC Family csatorna felfedte, hogy a különkiadásban egy szereplőt a másvilágra küldenek.

hirdetés
Halállal sokkol a Pretty Little Liars halloweeni különkiadása
Fotó: ABC Family

Már csak néhány napot kell várniuk a Pretty Little Liars sorozat rajongóinak az október 23-i különkiadásig, a sorozat producerei pedig gondoskodtak arról, hogy legyen miről beszélni a januári folytatásokig.

Az ABC Family tegnap este adott ki egy közleményt, mely szerint a sorozat egyik fő(bb) szereplője a “This Is A Dark Ride” című epizódban életét veszti – írja a HollywoodLife. Hogy még izgalmasabb legyen a visszaszámlálás a különkiadásig, még egy listát is közreadtak annak a 13 szereplőnek a nevével, akik közül valamelyiküktől elbúcsúzunk. Íme:

1. Aria (Lucy Hale)
2. Hanna (Ashley Benson)
3. Spencer (Troian Bellisario)
4. Emily (Shay Mitchell)
5. Caleb (Tyler Blackburn)
6. Ezra (Ian Harding)
7. Jason (Drew Van Acker)
8. Jenna (Tammin Sursok)
9. Noel (Brant Daugherty)
10. Lucas (Brendan Robinson)
11. Paige (Lindsey Shaw)
12. Toby (Keegan Allen)
13. Garrett (Yani Gellman)

Lindsey Shaw nemrég adott interjút a különkiadással kapcsolatban a magazinnak, és nem úgy tűnt, hogy búcsúzni kívánna a karakterétől, ám még így is van 12 jelölt, akik közül egy már nem tér vissza januárban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek