Starity

Malek Miklós elfogultsággal vádolja Keresztes Ildikót

2012. október 15. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már az első élő show után forrnak az indulatok: a lányokat mentoráló Malek Miklós azzal vádolja mentortársát, Keresztes Ildikót, hogy kivételezik a fiú versenyzőkkel.

hirdetés
Malek Miklós elfogultsággal vádolja Keresztes Ildikót
Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Az első élő show párbajában Kvaka Andrea és Fehér Zoltán mérték össze magukat, és végül 3:1 arányban leadott voksok után a 22 éves lánynak kellett távoznia a műsorből.

Úgy tűnik, a lány mentora, Malek Miklós nagyon a szívére vette a dolgot, mert azzal vádolta meg a végső szavazatot leadó Keresztes Ildikót, hogy konzekvensen a lány versenyzők ellen szavaz.

„Ildi azt mondta, hogy a szíve alapján fog dönteni, én meg megkérdeztem: Ezt diktálta a szíved? Tényleg ezt diktálta, biztos?” - méltatlankodott a feldúlt mentor a Blikknek. „Lehet, hogy a keserűség beszél belőlem, de nekem úgy tűnik, hogy Ildi féltékenységből mindig szereti a nőket kidobni a versenyből, riválisnak látja őket. Vecát is kidobta, Katit is. Mit mondjak, biztos véletlen.”

Keresztes Ildikó nemigen érti kollégája ellene intézett kirohanását. „Valahogy Zoli az én szívemhez közelebb áll. Borzasztóan tisztelem benne az áldozatot, amit meghozott, nagyon édes, szerethető figura, nehéz lett volna máshogy döntenem. Amikor kiálltak, már tudtam, hogy őt fogom választani, a szívem ezt diktálta. Most én is mondhatnám, hogy Miklós meg a fiúkra mondja mindig, hogy menjenek, tudom, ő mennyire nem szimpatizál a versenyzőimmel. Úgy érzem, nem indok, amit mond” - nyilatkozta a lapnak a megvádolt mentor.

Az eset legjobban persze magát a kiesettet, Kvaka Andreát viselte meg, aki az X-Faktor kísérőműsorában meglehetősen letörten nyilatkozott, elkeresedésében még az is megfordult a fejében, hogy végleg abbahagyja az éneklést, ám azóta volt ideje átgondolni a történteket, és úgy döntött, inkább csak szünetelteti énekesi karrierjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek