Starity

VV Éva megtépte VV Anikót közös fellépésük után

2012. október 16. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Éva indulatai elszabadultak a VV Anikóval közös szombati romániai haknijuk után, a szőkeség megtépte és megrugdosta egykori lakótársát.

hirdetés
VV Éva megtépte VV Anikót közös fellépésük után
Fotó: Birton Szabolcs

VV Éva újra hallat magáról, és ezúttal is egy botránnyal került a címlapokra. A Bors információi szerint a valóságshow-hősnő barátnőjével, VV Anikóval közösen lépett fel egy érmihályfalvi szórakozóhelyen, ám a két nő a fellépésük után összeveszett azon, ki mekkora arányban jogosult részesülni a fellépti díjból, végül Éva megtépte és megrugdosta egykori villatársát.

A lap riportere felkereste Évát, aki egy percig sem tagadta a történteket: „Én szerveztem le a haknit, előre megállapodtunk, a százhúszezerből negyvenet kap, és az útiköltséget is kifizetik. Ő vezetett, de háromezer forintot sajnált pályamatricára, sőt, közölte, kétezer-ötszáz forintja van, tankoljak én. Hétezerért tankoltam neki. Öt órán át zötykölődtünk, mire fél egyre odaértünk. Az emberek majd szétszedtek, őt meg se ismerték, a tulajtól pedig meg is kaptam a megbeszélt összeget. Aztán Anikó kitalálta, hogy neki hatvan jár, és el is vette. Igen, megtéptem, és igen, meg is rugdostam. Azért mégis hogy képzeli? Pedig tudta jól, a pénz az albérletemre kell, és fizetésképtelen leszek így”- mondta feldúltan a botrányhősnő.

A lap a másik felet is megszólaltatta, Anikó először nem akart belemenni a részletekbe, majd hallva Éva vádjait, kikérte magának azokat, és azt is hozzátette, találkozni sem szeretne többé egykori barátnőjével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek