Starity

Taylor Swift legújabb kislemeze a State Of Grace lett

2012. október 17. 15:03   |   Szerző: kocdori

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift sorban lepi meg a rajongókat újabbnál újabb kislemezeivel, és így, csupán 6 nappal az album megjelenése előtt még egy utolsó újdonsággal hozakodott elő.

hirdetés
Taylor Swift legújabb kislemeze a State Of Grace lett

Taylor Swift az elmúlt néhány hétben jónéhány maxival rukkolt elő: a We Are Never Ever Getting Back Togetherrel, az I Knew You Were Trouble-lel, a Begin Againnel, a Reddel, tegnap pedig a State Of Grace-szel, csupán hat nappal az új, negyedik korongjának megjelenése előtt.

Az énekesnő a koncertjein már most játssza a fentebb említett dalokat, és az i-Tuneson is hatalmas sikernek örevendenek a szerzemények, szóval mondhatjuk, hogy Taylor karrierje, ha ez lehetséges, még feljebb ívelt, mint eddig valaha.

Azonban ezzel még koránt sincs vége, hiszen tegnap este az is kitudódott, hogy október 22-én nemcsak Red című albuma fog a boltok polcaira kerülni, de az egyik korábbi kislemez, a Begin Again videokilpje is, amit a lány az utóbbi hetekben forgatott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek