Starity

Kristen Stewart kettős játékot űzött Robert Pattinsonnal?

2012. október 18. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az OK! Magazine legújabb számának címlapján újra Kristen Stewart a téma. A lap azt állítja, a színésznő kezdetektől fogva kettős játékot űzött barátjával, Robert Pattinsonnal.

hirdetés
Kristen Stewart  kettős játékot űzött Robert Pattinsonnal?
Fotó: dpa

A bulvársajtó egyszerűen képtelen betelni Kristen Stewart félrelépési botrányával, annak ellenére, hogy Robert Pattinson azóta állítólag már megbocsátott hűtlen kedvesének, és az elmúlt 48 órában már kétszer is mutatkoztak nagy nyilvánosság előtt.

Az OK! Magazine legújabb száma címlapon foglalkozik a legújabb fejleményekkel, komoly vádak elé állítva a 22 éves sztárt. Állításuk szerint Kristen gyakorlatilag az első naptól fogva csalja kedvesét, Kristen barátai szerint egy kisebbfajta csodának számít, hogy eddig nem bukott le a hűtlenkedő színésznő.

„'Amikor először összejöttek, oda-vissza mászkált Robert és akkori barátja, Michael Angarano között. Később persze teljesen lezárta a kapcsolatot Michaellel, de sokkal tovább tartott, mint ahogy arról Robert tudott”- mesélte a lapnak a lány egyik ismerőse.

A magazin szerint Kristen Taylor Lautnerrel is összegabalyodott egy kicsit. „Mindenki tud a barátságukról, de nem sokan tudják, mennyire közel kerültek egymáshoz valójában.” Kristen állítólag sorra gyártotta a kifogásokat, hogy Taylorral lóghasson, amikor épp nem filmeztek.

„Amikor a Welcome to the Rileys-on dolgozott, összejött a produkciós asszisztensek egyikével. Szerencsére a fickónak volt barátnője, úgyhogy legalább annyira paranoiás volt, mint ő, és sikerült elég jól titokban tartaniuk.”

Kristen július végén bukott le, hogy viszonyt folytatott filmjének rendezőjével, Rupert Sandersszel, Kristen pedig azóta azon dolgozik, hogy visszanyerje Robert bizalmát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek