Starity

Jessica Biel és Justin Timberlake olaszországi esküvőt terveznek

2012. október 18. 08:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A források szerint a boldog pár hamarosan Európában fog oltár elé állni.

hirdetés
Jessica Biel és Justin Timberlake olaszországi esküvőt terveznek

A Celebuzz értesülései szerint a Biel–Timberlake-lagzi vészesen közeleg, hiszen a barátok és a családtagok már hét elején elutaztak a ceremónia helyszínére.

„A vendégek hétfőn repültek el és Frankfurtban landoltak, további utasítások nélkül. Megérkezésükkor mindenki megkapta az útvonalakat és a jegyeket Dél-Olaszországba, ahol az esküvő le fog zajlani” – árulta el az informátor a magazinnak.

Biel kisasszony eddig is szűkszavúan nyilatkozott a nagy napot, illetve az azt megelőző egyhetes ünneplést illetően, ám úton-útfélen azt hangoztatja, mennyire élvezi a jegyben járást, és a körülötte élők is arra bíztatják, használja ki ezt az időszakot, amennyire csak lehet.

„Nem gondolom, hogy a mi házasságunk meg fog változtatni bármit is. Egy kihívás lesz, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a magánélet, a család és a munka között, és én készen állok.”

„Számomra férjhez menni nem azt jelenti, hogy nekünk korlátozni kell magunkat néhány előre elgondolt terv miatt, ez egy lehetőség felfedezni új dolgokat az életben” – nyilatkozta a színésznő májusban.

„Szinte semmivel sem vagyok kész. Én csak élvezem, hogy eljegyeztek. Úgy érzem, rengeteg idő van, és semmit nem kell elsietni. Mindenki azt mondja nekem, hogy eljegyeztek, az egy igazán különleges pillanat” – mondta három hónappal később.

Egyébként nem véletlenül esett a választásuk Olaszországra, ugyanis ez a terület különleges helyet foglal el a pár szívében, hiszen a színésznő egyik kollégája, Beverley Mitchell is itt mondta ki a boldogító igent pár évvel ezelőtt, ráadásul Jessica koszorúslány is volt azon a menyegzőn.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek