Starity

Visszatért a Girls Aloud

2012. október 19. 15:03   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken sajtótájékoztató keretén belül jelentette be a Girls Aloud a visszatérését. A lányok turnéra indulnak, hamarosan válogatásalbumot adnak ki, és új dalukhoz már a videoklip is elkészült.

hirdetés
Visszatért a Girls Aloud

Idén ünnepli felállásának 10. évfordulóját minden idők egyik legsikeresebb brit lánycsapata, a Girls Aloud. A lányok 2009 óta szünetet tartottak, azonban a jubileum összehozta őket.

Október 19-én sajtótájékoztatón jelentették be, hogy újra összeálltak. Új daluk, a Something New már a hét elején felkerült a világhálóra, azonban a hozzákészült videoklipet ma mutatták be. És ez még nem minden! November 26-án piacra dobnak egy válogatásalbumot Ten címmel, rajta négy vadonatúj dallal és az eddigi slágerekkel. 2013 elején pedig turnéra indulnak Nagy-Britanniában.

A Girls Aloud 2002-ben alakult a Popstars tehetségkutatónak köszönhetően. Első kislemezük, a Sound of the Underground még abban az évben megjelent, és ők voltak az első lánycsapat, akiknek debütáló dala a brit lista első helyén nyitott. Hét év alatt öt albumot dobtak piacra, és egy kislemezük kivételével az összes top 10-es helyezést tudhatott magáénak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek