Starity

Jessica Biel és Justin Timberlake összeházasodtak!

2012. október 19. 20:08   |   Szerző: Jessy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Biel és Justin Timberlake 5 és fél év együttjárás után Olaszországban kötöttek házasságot.

hirdetés
Jessica Biel és Justin Timberlake összeházasodtak!

A boldog pár már a hét elején az egész rokonságot és baráti kört Olaszországba reptette, ahol hamarosan meg is kezdődött az ünneplés, az esküvőre magára azonban csak ma került sor.

A vendégeknek állítólag tilos volt mobiltelefont magukkal vinni, nehogy valami kiderüljön az esküvőről, de a People magazinnak exkluzív interjút adott a házaspár: „Remek házasnak lenni, a ceremónia gyönyörű volt és nagyon különleges volt a családtagjaink és barátaink körében lenni.”

Az esküvő pontos helyszíne a vendégek előtt is titkos volt. A pár egyébként azért válaszotta Olaszországot, mert mindkettejüknek nagyon sokat jelent. Érdekesség, hogy Jessica Hetedik mennyország-beli húga, Beverley Mitchell is itt ment férjhez néhány évvel ezelőtt. Az ő esküvőjén Jessica még koszorúslány is volt.

Amerikában jövő hét szerdán jelenik meg a People magazin legújabb száma, amiben exkluzív fotókat és részleteket mutatnak be a sztárpár mennyegzőjéről.

Sok boldogságot az ifjú párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek