Starity

Sztárok és előnytelen fotóik IV.

2013. március 20. 18:06   |   Szerző: edyna16; rencsi95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok élete mégsem olyan fenékig tejfel, főleg akkor, ha a paparazzók smink nélkül kapják le őket, és kiderül, hogy szinte nem is úgy néznek ki, mint a videoklipekben, a koncerteken vagy éppen a filmekben.

hirdetés
Sztárok és előnytelen fotóik IV.

Mondhatjuk a sztárokról, milyen szépek, olyanok, mintha egy magazinból léptek volna ki, hiszen a saját sminkesük eltünteti a bőrhibákat, és akár teljesen más arcot is képes rájuk varázsolni, a Photoshoppal pedig rengeteg ránc tüntethető el, és a súlyfelesleget is könnyen kiretusálhatják a profi képszerkesztők. Ám mi van akkor, ha mindezek nélkül kapják őket lencsevégre?

Most, cikkünk negyedik részében összegyűjtve megtekintheted, kik azok a világhírű sztárok, akik nem is annyira szépek, mint a címlapokon.

Madonna

Az énekesnő közelít a hatodik X felé, és rengetegen azt mondják róla, hogy ők bizony még nem láttak olyan nőt, aki az 50-es éveit tapossa, és olyan jól tartja magát, mint Madonna. Nézzük meg az alábbi képet, és mindjárt megváltozik a véleményünk erről.

Cameron Diaz

Az Oscar-díjas színésznő minden filmben gyönyörű, és az összes gálán, amin megjelenik, kifogástalan az öltözéke, a sminkje, a frizurája. De mi van akkor, ha a lesifotósok elkapják egy rossz pillanatában?

Penélope Cruz

A gyönyörűséges Penelopé Cruz sem mindig olyan gyönyörű, mint sokszor láthatjuk, magánéletében legtöbbször nem visel sminket, és ha az utcán találkoznak vele, van, hogy madárijesztőnek nézik.

Rihanna

Úgy fest, Chrisnek még smink nélkül is tetszik a barátnője, pedig szinte felismerhetetlen. Akár egy kosarazó tinisrácnak is néznénk, ha szembe jönne velünk.

Goldie Hawn

A 66 éves színésznő díjátadós képét látva megirigyelhetnénk, milyen jól tartja magát, ám a smink nélküli képen látszik, hogy rajta is fog az idő. Ha újabb filmet készítenek a Múmiából, javasoljuk a színésznőt!

Kate Hudson

Goldie Hawn bájos lánya minden eseményen szemkápráztatóan gyönyörű, de amikor smink nélkül mozdul ki, bizony ő sem mindig tökéletes. A második képet nézve nem biztos, hogy mindenki felismerné őt , arcán tisztán látszik a fáradság.

Salma Hayek

Cikkünk következő alanya a Volt egyszer egy Mexikó sztárja. Valljuk be, Salma sminkkel és smink nélkül is egyformán gyönyörű. A második kép egy kislányával eltöltött közös program közben készült, üdítő látvány rájuk nézni.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek