Starity

A fekete parfüm után jön a Lady Gaga-víz

2012. október 23. 12:12   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ismét egy új ötlettel állt elő, ugyanis a hírek szerint hamarosan megjelenő új, egészséges palackozott vizet szeretne kiadni. A hír hallatán rögtön elindultak a találgatások és a pletykák.

hirdetés
A fekete parfüm után jön a Lady Gaga-víz

Néhány hete a sajtó Lady Gaga hízásától volt hangos, de Gaga egyszerűen közölte a kritikusokkal, hogy ő nagyon is elégedett magával és súlyával. A legújabb találgatások szerint azonban hízása nem véletlen, ugyanis látványos fogyásával szeretné majd népszerűsíteni saját palackozott vizét, mivel állítólag azt tervezik, hogy hamarosan visszanyeri bomba alakját, hogy elmondhassa, mindezt az új, vitaminokban gazdag víznek köszönheti.

Egy bennfentes személy elárulta az egyik amerikai hírlapnak, hogy valóban lesz Lady Gaga-víz, ámde se a palackról, se a benne lévő folyadékról nem árult el semmit. A fekete színű Fame-parfüm után azonban a nagyközönség bármire számíthat.

Látszólag Gaga és csapata kreatívitása útjába semmi nem állhat. A Fame illatával máris taroltak, így nagy a valószínűsége annak is, hogy a legújabb termékkel is az eladási listák élére kerülnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek