Starity

Megjelent HyunAh legújabb minilemeze és videoklipje

2012. október 23. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A koreai énekesnő, Kim HyunAh második minialbuma október 22-én jelent volna meg, de egyenlőre ismeretlen okok miatt kiszivárgott és így egy nappal előbb jelentették meg hivatalosan.

hirdetés
Megjelent HyunAh legújabb minilemeze és videoklipje

Sajnos egy újabb énekes lett áldozata annak, hogy kiszivárgott az albuma még a megjelenés dátuma előtt. Ezúttal Kim Hyunah második szólólemeze, a Melting látott előbb napvilágot, bár kiadója, a Cube megpróbálta megállítani az album széleskörű terjesztését, de amint az várható volt, nem sikerült. Még jelenleg is vizsgálják, hogy miért került a 20 éves énekesnő szólólemeze nyilvánosságra a megjelenési dátum előtt, de végül október 21-én hivatalosan is megjelentették.

Az új korong összesen öt dalt tartalmaz és eddig egy videoklip jelent meg róla, ami az Ice Cream című dalhoz készült, melyben a hatalmas népszerűségnek örvendő Gangnam Style szülőatyja, PSY is szerepel.

A Don’t Fall Apart nyitja az albumot, amiben HyunAh érzéseivel találkozhatunk az új lemezével kapcsolatban, majd az Unripe Apple, ami kimondottan a tiniknek szól és amiben közreműködik a BTOB egyik tagja, Ilhoon. A következő, To My Boyfriend című dal szövegének megírásában a fiatal énekesnő is segédkezett, ami egy gyönyörű, érzelmekkel teli balladára sikeredett. Végül az utolsó dal a Very Hot lett, amely munkálataiban szintén közreműködött HyunAh és amit a közelmúltban betiltottak több csatornán is szövege miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek