Starity

Egymással randizik James Franco és Ashley Benson?

2012. október 23. 09:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég egy olyan hír látott napvilágot, miszerint a Pretty Little Liars üdvöskéje és a 127 óra sztárja nem csak barátilag viszonyul egymáshoz, miután jobban megismerték egymást a Spring Breakers forgatásán.

hirdetés
Egymással randizik James Franco és Ashley Benson?

Az igazán neves New York Post ma egy egészen meglepő hírrel fogadta az olvasóit: a lap forrásai tudni vélik, hogy a Pretty Little Liarsből ismert Ashley Benson egyre közelebb kerül Spring Breakers-beli kollégájához, James Francóhoz.

A szemtanúk már többször is látták a párt kettesben, kézenfogva sétálgatni, a hónap elején például a Washington Square Parkban andalogtak, most hétvégén pedig a Los Angeles Haunted Hayride-ban töltötték közösen az időt.

„Kevesebb, mint egy hónappal ezelőtt is már lehetett látni őket kettesben, de a dolgok most is jól mennek" – mondta a forrás.

Nem tudni még, hogy mennyi igaz ebből, már sokszor állítottak a névtelen források kacsa híreket, ám továbbra is kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek