Starity

Apja felügyeletet kér Lindsay Lohan felett

2012. október 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt hetek alapján úgy tűnik, a zűrös Lohan-családban talán még mindig Michael Lohan rendelkezik a legtöbb józansággal. Az apa most szeretné lánya felügyeleti jogát megkapni.

hirdetés
Apja felügyeletet kér Lindsay Lohan felett

A TMZ portál friss értesülése szerint Lindsay Lohan apja, Michael szeretne petíciót benyújtani a bíróságon azért, hogy megkaphassa a sztár feletti felügyeleti jogot. A férfi úgy érzi, lánya a veszélyzónában van azzal, hogy drogfüggőként rossz társasággal múlatja idejét, ideértve anyját, Dina Sullivant is, aki állítólag szintén drogproblémákkal küzd.

Az egyébként szintén nem szent életű apuka a hét elejére beszélt meg találkozót ügyvédeivel, hogy megoldást találjon. Állítása szerint valójában egyetlen dolgot szeretne elérni, és az nem a gyámság lenne. Mivel nem szeretné Lindsay eddig felhalmozott vagyonát kezelni, a bíróságra bízná, ki legyen a kirendelt gyámja legidősebb lányának, feltéve, hogy az nem volt felesége, Dina.

Michael szerint, ha gondoskodhatna Lindsay-ről, először is kiszakítaná a társaságából, és egy rehabilitációs központba küldené, hiszen eddig lánya valahányszor a rehabon kötött ki, mindig tisztán jött ki onnan, más kérdés, hogy a barátai miatt állandóan vissza is esett. A férfi Dinát is elküldené egy családterápiára, mert úgy gondolja, az asszony akadályt jelent Lindsay felépülésében.

Lohan Lindsay teljes managementjével közösen pénteken közbelépést tervezett a zűrös sztárnak, ám Lindsay kihívta rájuk a rendőröket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek