Starity

Molett randioldalt reklámoztatnának Christina Aguilerával

2012. október 23. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Aguilera mostanában elég sok bántást kap alakja miatt a sajtótól, ám teltebb idomaival most akár egy nagyobb összeget is kereshet, ha elvállalja a felkérést.

hirdetés
Molett randioldalt reklámoztatnának Christina Aguilerával
Fotó: Getty Images

Christina Aguilera nemcsak szereti gömbölyded idomait, de most nagyot szakíthat is velük. Az énekesnőt felkérte egy molett nőknek szóló társkereső oldal, hogy legyen a cég reklámarca 3 millió dollárért- írja a The Huffington Post.

A TheBigandTheBeautiful.com létrehozója, a Topmodell leszek! című sorozat első plus size modellje, Whitney Thompson 2011-ben szállt be a randi bizniszbe. A modell nemrég kereste meg ajánlatával a sztárt levélben, melyből az is kiderült, hogy ezért az összegért TV- és rádióreklámokat, két fotózást és négy nyilvános megjelenést kéne bevállalnia Christinának.

A sztár egyelőre nem reagált a megkeresésre, de az biztos, hogy kitűnő reklámarca lenne a cégnek, hiszen bár ő maga nem egyedülálló, többször is nyilatkozott arról, mennyire szereti testét, amelyet a Lotus című új albumának borítóján is megmutat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek