Starity

Katy Perry: „Csak szeretnéd, hogy szexszel jótékonykodjak”

2012. október 24. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry Twitteren reagált az őt ért vádakra, miszerint szexel óhajt jótékonykodni.

hirdetés
Katy Perry: „Csak szeretnéd, hogy szexszel jótékonykodjak”

Pár napja arról számoltunk be, hogy a szép énekesnő botrányos kijelentést tett egy jótékonysági gálán – azonban ő nem egészen így emlékszik.

Az a kellemetlen hír röppent fel, miszerint azt ajánlotta fel, hogy a testével szeretné megjutalmazni a lelkes férfit, aki megvette tőle egy jótékonysági rendezvény keretein belül (amFAR-gála) a dedikált gitárját, méghozzá 37 ezer dollárért.

A szerencsés nyertes licitáló a New York Giants tulajdonosa, Steve Tisch volt, akinek állítólag Perry a következőket súgta a fülébe: „Ezért szexszelni fogok veled.”

A média ezt úgy vette át, hogy az énekesnő ezzel kíván jótékonykodni, amin Katy rendesen felhúzta magát, és Twitteren írta ki – az egyébként jogos – gondolatait: „Csak SZERETNÉD, hogy szexszel jótékonykodjak. Seggfejek.”

Úgy néz ki, hogy a bájos énekesnőnek jó lenne vigyáznia a szájára, hiszen nem újdonság az, hogy a média mindent kiforgat, amit lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek