Starity

Melissa Joan Hart: „Négy jóképű pasi vesz körül”

2012. október 24. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sabrina, a tiniboszorkány egykori színésznője büszkén mesél nemrégiben született gyermekéről.

hirdetés
Melissa Joan Hart: „Négy jóképű pasi vesz körül”

Egy hónappal azután, hogy a 36 éves Melissa Joan Hart életet adott a harmadik kisfiának, bemutatta Tucker McFadden Wilkersont a nagyvilágnak.

Tucker szeptember 18-án érkezett, és Melissa elmondása szerint a szülés sosem lesz könnyebb, de ez alkalommal igazán különleges volt, mert a férje, a zenész Mark Wilkerson is fontos szerepet játszott a szülőszobában: a hatéves Mason és a 4 éves Braydon édesapja segített a világra hozni harmadik kisfiát.

A színésznő elárulta, hogy Wilkerson most először jelent meg a szülőszobában. „Amikor az első gyermekünk, Mason született, Mark megesküdött, hogy sosem tudná elvágni a köldökzsinórt. Úgy volt vele, hogy »nem tudom megcsinálni, elájulnék«.” Mégis végignézte a szülést és a második gyermek, Braydon születésekor már ő maga vágta el a köldökzsinórt, minden korábbi fogadkozása ellenére.

És milyen baba a kicsi Tucker? „Nagyon, nagyon hajas fiú – nevet Hart. – Rengeteg haja van, és nagyon sötét. A kórházban aznap éjjel, amikor megszületett, tarajt fésültek a hajából. [...] Annyira illik a személyiségéhez.” Hart szerint a kisfiú teljes mértékben az édesapjára hasonlít.

A színésznő élete egyik legkedvesebb pillanatának nevezte azt, amikor két kisfia először találkozott a kisbabával. A kissrácok nagyon izgatottak voltak, és azóta is lelkesen segítenek mindenben a baba körül. Hart a családjától is sok segítséget kapott, előbb az édesanyja töltött velük egy hetet, majd Wilkerson szülei költöztek oda 10 napra.

A Tucker nevet Hart még a terhessége kezdetén választotta, de mivel nem tudták a kicsi nemét, ezért ő és a férje listákat készített fiú- és lánynevekből, amit gyakran megvitattak. Végül csak a Tucker maradt, a középső név pedig McFadden lett, ami a férj középső neve is, valamint Hart édesanyjának leánykori neve.

A Melissa & Joey sztárja februárig szabadságon van, és az öttagú családjának szenteli minden idejét, valamint a Once Upon a Birth kampánynak, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy naponta 800 nő hal meg szerte a világban terhesség és szülés alatt, valamint a figyelemfelkeltés mellett segítséget is igyekszik nyújtani, hogy minél több életet menthessenek meg. Hart a saját, a terhességgel és a szüléssel kapcsolatos élményeit Facebookon osztotta meg, a kampány többi résztvevőjéhez hasonlóan.

Hart elmondta, hogy meglepően gyorsan épült fel a szülés után, és pompásan érzi magát. Már sétálni is elvitte a kicsit, sőt a barátnőinek is megmutatta egy ebéd keretében. A színésznő elárulta, hogy szívesen vállalna még több gyermeket, hogy nagyobb családja lehessen – neki hét testvére van – de jelenleg élvezi, hogy nem terhes, hogy le tud hajolni, hogy segítség nélkül meg tudja kötni a cipőfűzőjét vagy éppen könnyen mássza meg a lépcsőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek