Starity

Demi Lovato már várja a Jonas Brothers új albumát

2012. október 25. 15:03   |   Szerző: vivi9517

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új Jonas Brothers-lemez megjelenését nemcsak a rajongók várják, hanem Demi Lovato is.

hirdetés
Demi Lovato már várja a Jonas Brothers új albumát

A három testvér és Demi még 2007-ben ismerkedtek meg közös filmjük, a Rocktábor forgatásán. Szoros barátságot kötöttek, majd Demi és a középső testvér, Joe 2010-ben össze is jöttek. Szakításuk után nemsokkal meg is szakadt köztük a kapcsolat. Demi mostanában viszont újra felvette a kapcsolatot a legfiatalabb Jonassal, Nickkel.

A Jonas Brothers az év eleje óta – 3 év szünet után – ötödik stúdióalbumán dolgozik a rajongók nagy örömére. Demi nemrég kifejtette a Just Jarednek Jr.-nak, hogy ő is várja már a közelgő korongot.

„Nagyon izgatott vagyok. Alig várom, hogy hallhassam és támogathassam. Nagyon sok mindenen keresztülmentünk együtt. Amikor először találkoztunk, 14 éves voltam, azután sokáig barátok voltunk, így öröm látni, hogy mindannyian itt vagyunk. Mindig is támogatni fogom őket, és mindig örülni fogok nekik” – nyilatkozta az amerikai X Factor mentora.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek