Starity

Angelina Jolie gyermekei a sztárrá válás útjára léptek

2012. október 25. 07:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jolie–Pitt-házaspár három gyermeke is szerepelni fog Angelina legújabb filmjében.

hirdetés
Angelina Jolie gyermekei a sztárrá válás útjára léptek

Angelina Jolie hamarosan megjelenő filmje családi „vállalkozás” lesz! Az Oscar-díjas színésznő készülő filmje, a Maleficent, amely Csipkerózsika történetét meséli el a gonosz királynő szemszögéből, nemcsak egy, hanem rögtön három Jolie-Pitt gyermeknek is esélyt ad a szereplésre.

A filmet készítő cég, a Walt Disney Studios már megerősítette, hogy a 4 éves Vivienne fogja játszani a fiatal Aurora hercegnőt (akinek felnőtt szerepét Elle Fanning kapta), a Us Weekly pedig nemrég számolt be arról, hogy a 8 éves Pax és a 7 éves Zahara is szerephez jutott – igaz, csak néma szereplőként.

„Elvileg Shiloh is szerepelt volna a filmben – állítja egy meg nem nevezett forrás. – De unatkozott, és nem volt kedve az egészhez.” Shiloh korábban már feltűnt egyszer a filmvásznon néhány másodperc erejéig, édesapja, Brad Pitt 2008-as filmjében, a Benjamin Button különös életében.

A Maleficent 2014. március 14-én érkezik az amerikai mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek