Starity

Jön a Safe Haven, a menedéket nyújtó film

2012. október 25. 14:02   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicholas Sparks csodálatos Safe Haven című regénye alapján készült az azonos című film, amely jövőre a mozivásznon is látható lesz.

hirdetés
Jön a Safe Haven, a menedéket nyújtó film

Julianne Hough és Josh Duhamel főszereplésével nemrég fejezték be a Safe Haven című film forgatását, amely az azonos címet viselő regény filmre adaptált változata. Az író, Nicholas Sparks ezúttal is gondoskodott az izgalmakról és a romantikáról, amely természetesen a február 8-án a tengerentúlon startoló mozifilmből sem maradhatott ki.

A történet egy Katie nevű fiatal nőről szól, aki hátrahagyja maga mögött szörnyű múltját, és új reményektől vezérelve Southportba utazik. Kezdetben megpróbál mindenkitől távol maradni, hogy titkai biztonságban legyenek, ám mikor találkozik Alexszel, aki iránt gyengéd érzelmeket kezd táplálni, jobban kinyílik az emberek felé. Egy barát is megjelenik az életében a szomszédasszonya, Jo személyében, ám a múlt továbbra is kísérti. Vajon a szerelem és a barátság elég erős lesz ahhoz, hogy menedéket nyújtsanak a lány számára?

Azt egyelőre nem tudni, hogy hazánkban mikortól lesz látható a produkció, és még arról sincs információ, hogy a könyvhöz hasonlóan a film is a Menedék címet kapja-e hazánkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek