Starity

Robert Pattinson szerint nevetséges a Twilight szexjelenete

2012. október 28. 15:03   |   Szerző: dorii_TVD

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat sztárja elismerte, hogy neki és Kristen Stewartnak nehéz volt megvalósítaniuk egy meghitt szexjelenetet az utolsó Twilight-filmben.

hirdetés
Robert Pattinson szerint nevetséges a Twilight szexjelenete

Robnak és Kristennek keményen kellett dolgozniuk, hogy a folytatás reálisnak tűnjön, és megfeleljen a fiatalabb közönség számára is. „A szexjelenet elég nevetséges. Csak azért, mert az ilyen forgatásokon figyelmes vagy a korhatár miatt... megerőltető leleményesnek lenni, hogy szexivé tegyenek valamit” – mondta Robert.

„Ez nem csak egy normális szexjelenet. Feltétlenül olyannak kellene lennie, mint a legjobb vámpírszexnek, ami valaha is volt” – tette hozzá.

Robert – aki visszafogadta Kristent az elmúlt hónapban, miután a lány elismerte, hogy júliusban megcsalta őt – elárulta, hogy őt és a barátnőjét utasították arra, hogy színleljék az extázist a felvétel alatt.

A párnak így kicsit kínos volt „eljutnia a csúcsra” a filmes stáb előtt. „Mi csak csináljuk a kamerának, közben a gépet kezelő ember is nevet” – mondta el Pattinson az ausztráliai rádiósoknak, Kyle-nak és Jackie O-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek