Starity

Robert Pattinson és Kristen Stewart: turbékolás élőben

2012. október 27. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai álompár egy Prince-koncerten bújt össze mindenki szeme láttára.

hirdetés
Robert Pattinson és Kristen Stewart: turbékolás élőben

Kristen Stewart és Robert Pattinson nem vásárolt eljegyzési gyűrűket – egyszerűen csak elmentek randevúzni egy Prince-koncertre.

Az énekes egy titkos fellépést adott a The Sayers Clubban, Hollywoodban, ahol a Twilight-filmek két sztárja is megjelent, sőt az elsők között érkeztek meg, és utolsóként távoztak. Sört iszogattak, a barátaikkal csevegtek, a koncertet pedig szorosan összebújva élvezték végig. „Robert a lány mögött állt, és átölelte a csípőjét – mesélte egy névtelen forrás a People magazinnak. – Olyan édesek és gyengédek voltak.”

Amikor a koncert után hazaindultak – talán éppen Stewart új, 2.195 millió dollért érő házába, Los Feliz közelében – már nem voltak olyan kedvesek és gyengédek a várakozó fotósokkal. Lehajtották a fejüket, amint elhajtottak.

Szép próbálkozás volt, de akkor is láthattuk őket! És még többet fogunk belőlük látni, hiszen vasárnaptól kezdve együtt jelennek majd meg a Twilight promóciós eseményein Los Angelesben, november 12-én pedig végigsétálnak a vörös szőnyegen a film hollywoodi világpremierjén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek