Starity

Demi Lovato botrányt okozott az amerikai himnusszal

2012. október 29. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokak szerint Demi Lovato az X Factor első fordulóján sem jutott volna túl azzal az előadással, amellyel a World Series nézőit lepte meg.

hirdetés
Demi Lovato botrányt okozott az amerikai himnusszal
Fotó: FOX

Demi Lovato személyiségével meglehetősen megosztja a világot, tehetségét azonban nem vitatta senki sem. Mostanáig. A 20 éves énekesnő tegnap este a Major League Baseball bajnokság döntőjén, a World Seriesen jelent meg, hogy előadja az Amerikai Egyesült Államok himnuszát, ám a Star-Spangled Banner interpretációja finoman szólva sem aratott osztatlan sikert.

Az előadás után sokan vélték úgy, hogy az X Factor mentora valószínűleg 4 nemmel távozott volna, ha ezt a műsora első fordulójában adja elő, versenyzőként. Demi Lovato épp most adott 467-tel több hangot a Nemzeti Himnuszhoz”- írta Twitterén az Oakland Athletics játékosa, Brett Anderson, a CBS baseball magazinja szerint pedig Demi előadása fájdalmasabb volt, mint egy XIX. századi fogászati kezelés.

Demi rajongói persze az énekesnő védelmére keltek a Twitteren, ám nem lenne meglepő, ha a sztár ezek után kétszer is meggondolná, előadja-e az amerikai himnuszt egy sportrendezvényen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek